15 02 2017
Категорія: Цікаве

День Закоханих в Центрі реабілітації "Родинний затишок"


Наприкінці зими, коли  все стомилося від зимового холоду, від сірості, безбарвності, і так хочеться чогось яскравого, світлого, теплого, - саме в цей час приходить чудове, свято кохання, світлих почуттів - День святого Валентина..

Це свято у всіх асоціюється зі справжнім весняним настроєм, а можливо, що це є пов'язаним з наближенням довгоочікуваної теплої весни. Для кожного з нас, День закоханих може стати прекрасною нагодою приділити близьким більше уваги, висловити свої почуття та сказати щось приємне.

Ось і  в  Центрі  реабілітації «Родинний затишок» сьогодні – 14.02.2017 року говорили приємні слова, дарували вітальні листівки, висловлювали свої почуття, танцювали та розважалися, адже ми усі разом святкували  День Святого Валентина.

Концертно-розважальна програма складалася з презентації - історії виникнення та особливостей святкування Дня Валентина, веселих пісень, таночків, а також конкурсів з надувними кульками, з сердечками-валентинками. Свято пройшло цікаво, дуже емоційно, в піднесеному настрої.  Фахівці Центру допомогли підопічним проявити свої  театральні і   творчі  здібності. Разом з ними активно прийняли участь у всіх конкурсах та номерах святкової програми. Усі  учасники свята отримали масу позитивних емоцій та вражень.

Святкова дискотека стала для підопічних приємним заключенням святкового дійства, усі учасники отримали "валентинки"  з щирими побажаннями від друзів та солодощі.

У таке свято, підопічні  Центру мають можливість відчути себе значущими,  коханими,  по справжньому щасливими та радісними, а могли б бути замкнутими у своїх квартирах,  бачити світ лише із зачиненого вікна. Центр дав  можливість молодим людям з інвалідністю  мати друзів, мати власні інтереси, жити по-справжньому і бути щасливими у житті.