04 11 2016
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

В Центрі реабілітації «Родинний затишок» відбувся святковий захід приурочений Дню працівника соціальної сфери.


Робота у сфері надання соціальних послуг є надзвичайно специфічною ланкою діяльності і не кожна людина здатна працювати у сфері соціального захисту.

А ті хто працюють – це люди з великої літери, це ті на кого покладена дуже відповідальна і почесна місія – захист соціально незахищених верств суспільства, яким найбільше потрібна допомога.

Саме такі люди працюють у Центрі реабілітації, допомагаючи особам з інтелектуальною недостатністю.


Відвідуючи заклад, журналісти завжди задають працівникам «Родинного затишку» запитання: «Де Ви берете сили для праці?», а фахівці з гордістю та з упевненістю говорять, що люди для яких вони працюють дають їм наснагу та силу творити. І це дійсно так.

І святковий захід є цьому істинним доказом. Адже саме підопічні сьогодні вітали фахівці. Вітали своїми виступами, своїм позитивом, своїми посмішками та щирістю. А фахівці з радістю приймали привітання, розуміючи, що вони працюють не даремно, адже «Життя людини до тих пір має цінність, доки людина може допомагати іншим» (І. Франко). Цей вислів, мабуть, веде працівників сфери надання соціальних послуг по всьому їхньому життю і у цьому є справжній сенс людського буття.

Свято пройшло весело, емоційно, жваво і надзвичайно цікаво.