13 09 2016
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

«Актуальні питання діяльності головних соціальних інспекторів в умовах реформування соціального інспекторату в Україні»…


Під такою назвою 13-14 вересня 2016 року на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проходив тематичний короткостроковий семінар для головних соціальних інспекторів управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад.

Відповідно до затвердженого навчально-тематичного плану зі слухачами проведено лекції, тематичні зустрічі, практичні заняття за такими темами: «Окремі питання реалізації державної соціальної політики в Україні»; «Реформування соціального інспекторату в Україні»;  «Правові питання надання всіх видів державних допомог та житлових субсидій»; «Питання практичної діяльності державних соціальних інспекторів» та ін.

Підсумки семінару підвели Дідик М.М. – заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрацій та Гаман Т.В. – заступник директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, к.держ.упр.