01 06 2016
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Міжнародний день захисту дітей


Щороку, на початку червня, ми відзначаємо чудове свято – Міжнародний день захисту дітей. Підопічні Центру реабілітації «Родинний затишок» вже подорослішали і по  віку зовсім не діти, але рівень інтелекту у них дитячий,  і ми – фахівці центру, називаємо їх дітьми.

Для того аби ощасливити їх, зробити їхнє життя веселішим, добрішим, директор Центру «Родинний затишок» Корчинська А.П.  щороку організовує для своїх підопічних свято і запрошує артистів Хмельницької обласної філармонії. Так відбувалося і цього року.

Дякуючи директору Хмельницької обласної філармонії Драгану Олександру  Васильовичу та заступнику з художньо-постановочної частини Бородіній Ользі Миколаївні, молодь з особливими потребами  мала можливість сьогодні  приймати участь у різноманітних заходах, не бути ізольованою, а бути серед люблячих людей у своєму Центрі.

Підопічні щиро та радо зустрічали артистів – ансамбль «Товтри», танцювали, співали пісень, веселилися. Фахівці Центру приклали усіх зусиль аби зорганізувати підопічних, налаштувати їх на позитивний настрій та створити для них атмосферу свята.

Після концертно-розважальної програми для підопічних було організовано солодкий стіл від Митрополита Антонія зі  Свято-Покровського Кафедрального Собору.