05 01 2016
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

ОГОЛОШЕННЯ


Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації інформує про розробку проектів нормативно-правових актів, які стосуються матеріального, соціально-побутового і медичного забезпечення, а саме:

-  Порядок використання коштів обласного бюджету у 2016 році для надання грошової допомоги громадянам, які потребують дороговартісного лікування;

- Порядок використання коштів обласного бюджету у 2016році для надання одноразової матеріальної допомоги;

-  Порядок використання коштів обласного бюджету у 2016 році для надання одноразової грошової допомоги сім’ям загиблих учасників бойових дій та інвалідам війни в Афганістані 1-ї групи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав;

-  Порядок фінансування видатків для встановлення телефонів інвалідам I і II групи за рахунок субвенції з обласного бюджету у 2016 році.

Відповідно до частини 3 статті 7 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» нормативно-правові акти, які стосуються матеріального, соціально-побутового і медичного забезпечення інвалідів, розробляються за участю громадських організацій інвалідів.

Просимо представників громадських організацій інвалідів подавати свої пропозиції до вищевказаних актів Департаменту до 15 січня 2016 року на електронну адресу Департаменту hmouszn@hm.ukrtel.net з поміткою «Пропозиції до актів Департаменту». Додаткову інформацію можна отримати за тел. 75-20-95.

 

05.01.2016