07 02 2012
Категорія: Соціальні проекти

Рада Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування оголошує Конкурс 2012 року


До уваги органів місцевого самоврядування!

Рада  Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування
оголошує Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування
у 2012 році

Метою Конкурсу є відбір проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету, а також інших джерел, не заборонених законодавством, і спрямовані на розв’язання актуальних проблем розвитку місцевого самоврядування, поширення позитивного досвіду, набутого у процесі їх реалізації.

Проведення Конкурсу передбачено Указом Президента України від 28 жовтня 2002 р. № 952/2002 "Про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування", постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2003 р. № 64 "Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування". Підставою для оголошення конкурсного відбору 2012 року є рішення засідання ради Конкурсу від 17 січня 2012 року.

Учасниками Конкурсу є органи місцевого самоврядування, які в установленому порядку зареєстрували проект або програму розвитку адміністративно-територіальної одиниці.

Органи місцевого самоврядування – претенденти на участь у Конкурсі – подають на адресу дирекції Конкурсу (Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні,01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, корпус "А", кімн.709):
- заяву на участь у Конкурсі;
- оригінал проекту (програми), дві його копії та електронну версію проекту (програми);
- копію рішення відповідної ради щодо затвердження проекту (програми).

Реєстрація проектів та програм – з 1 лютого по 15 червня 2012 р., щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 09-00 до 18-00.

Контактні телефони дирекції Конкурсу: (044) 285-77-58.

Email: fond713@ukr.net

Детальна інформація щодо проведення Конкурсу у 2012 році розміщена на веб-сайті Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні www.municipal.gov.ua в розділі "Кращі практики", рубрика "Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування".

Додаються: