17 04 2015
Категорія: Соціальна політика

Клуб «Разом»


В приміщенні Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Миколи Островського вдруге відбулась зустріч членів клубу «Разом», а саме осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів антитерористичної операції з представниками Хмельницького обласного та міського центрами зайнятості. У засіданні взяли участь 19 осіб.

Засідання клубу розпочалось з інформування учасників клубу «Разом» про послуги служби зайнятості, умов реєстрації осіб, які перемістились з тимчасово окупованої території та районів антитерористичної операції. Також особливу увагу було звернено на подання необхідного пакету документів для реєстрації у службі зайнятості, а також порядок надання статусу безробітного та призначення матеріального забезпечення  на випадок безробіття. У ході бесіди присутніх було ознайомлено із змінами внесеними до деяких законів України щодо посилення соціального захисту внутрішньо переміщених осіб та змінами, що внесені до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитериростичеої операції.

Усі присутні мали змогу ознайомитись з актуальними вакансіями отриманих від роботодавців, організацій та підприємств, які провадять свою діяльність на території м. Хмельницький.

На завершення зустрічі завітав до клубу «Разом» представник церкви Християн Віри Євангельської «Благодать Христа», який привітав з наступаючими святами та  порадував усім присутнім маленьким подарунком до Великодня, подарувавши Євангеліє та пригостив спеціально випеченими пасочками.