19 03 2015
Категорія: Соціальна політика

Засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради


19 березня 2015 року, за участю голови облдержадміністрації, представників від облдержадміністрації, Федерації профспілок та Об’єднання організацій роботодавців області, відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради

Відповідно до порядку денного, на засіданні Ради підведено підсумки виконання регіональної угоди між Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Федерацією профспілок та Об’єднанням організацій роботодавців Хмельницької області у 2014 році, розглянуто питання про проведену роботу щодо легалізації виплати заробітної плати, про реалізацію заходів передбачених регіональною Програмою енергоефективності та енергозбереження Хмельницької області на 2011-2015 роки, про виконання заходів Програми захисту прав споживачів у Хмельницькій області на 2014-2015 роки, про підтримку регіонального товаровиробника, а також про актуальні питання соціального захисту осіб з інвалідністю.

Як зазначив у своїй вступній промові голова облдержадміністрації Загородний М.В., кожен присутній у залі зацікавлений в стабілізації ситуації у державі та безумовно на Хмельниччині.

Область ніколи «не пасла задніх», завжди славилась родючими землями, трудолюбивими людьми. Ситуація в державі засвідчила, що і під час мобілізації Хмельниччина показала найвищі показники. А це свідчить про патріотизм та віру у власні сили та в Україну.

Задля того щоб наповнити бюджет, створити робочі місця, сприяти у мотивації праці, в т.ч. шляхом підняття рівня заробітної плати, нам необхідно єдине, або основне - це створити відповідні умови для безперешкодної роботи виробництва.

Як зазначив голова облдержадміністрації Загородний М.В., сторони соціального діалогу зобов’язані створити відповідний клімат в області для збереження, розвитку виробництва. Область завжди була приваблива для інвесторів і хто, як не ми маємо відновити та закріпити цю думку.