05 12 2014
Категорія: Цікаве

Волонтерська акція


Центр реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю «Родинний затишок» працює для людей чиє життя дуже відрізняється від життя здорових людей.  Їх ще поки що не навчилося сприймати наше суспільство, вони не є бажаними гістьми на святах та розвагах здорових людей, до них потрібен особливий підхід та особлива форма спілкування із ними. Та все ж таки фахівці Центру реабілітації «Родинний затишок», залучаючи до співпраці волонтерів, намагаються збагатити, наповнити яскравими фарбами життя тих людей, які  так хочуть відчувати себе щасливими.

1 грудня  Центр реабілітації відвідали волонтери - студенти із Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії разом із куратором Незнановою Ніною Іванівною, які підготували цікаві та змістовні бесіди для підопічних Центру на різну тематику. Студенти прийшли із подарунками для кожного підопічного, принесли канцелярію, іграшки, солодощі.

2 грудня в Центрі відбулася волонтерська акція по наданню перукарських та манікюрних послуг підопічним. Учні ДНЗ «Хмельницький Центр ПТО сфери послуг» групи П-82 разом із класним керівником Дябел Наталією Вікторівною відвідали Центр реабілітації та надали підопічним ряд перукарських та манікюрних послуг.

Центр реабілітації «Родинний затишок»  дякує за співпрацю та організацію даної акції – директору ДНЗ «Хмельницький Центр ПТО сфери послуг» -  Карван Раїсі Йосипівні та заступнику директора з виховної роботи – Лавренчук Наталії Василівні.

Також 2 грудня Центр відвідав настоятель Георгіївської церкви – протоієрей отець Олександр Давидюк зі своїм пастирським благословенням та щирою молитвою про здоров’я підопічних.

Центр реабілітації «Родинний затишок» висловлює також щиру подяку настоятелю та волонтерам даного храму за постійну допомогу та тісну співпрацю задля благого діла.