15 10 2014
Категорія: Цікаве

Свято Осені


14 жовтня 2014 р. в Центрі реабілітації «Родинний затишок» відбулося святкове дійство присвячене чарівній та яскравій порі року – Осені.

Осінь - полонить серце  різнобарв’ям  квітів, плодів, п’янить голову легкими ароматами осіннього пожовклого листя,  несе у собі багатство врожаю та щедрість матері.

Свята Осені підопічні Центру реабілітації чекають щороку із нетерпінням і зустрічають його із радістю на очах та з посмішками на обличчях.

Цьогорічне Свято Осені у Центрі пройшло особливо цікаво та надзвичайно весело. Молоді люди з особливими потребами приймали активну участь у підготовці свята та в конкурсах і забавах які проходили під керівництвом фахівців Центру безпосередньо у день свята.

Із вступним словом та привітаннями виступила директор Центру - Корчинська Антоніна Павлівна, яка побажала усім присутнім гарного настрою, мирного неба та міцного здоров’я.

Концертно-розважальна програма складалась із театралізованого дійства, що включало в себе: Легенду про Осінь, вистави «Прихід синів-місяців», виставки «Осіння фантазія», а також різноманітних конкурсів та розваг.

До святкового дійства були залучені не лише фахівці та підопічні Центру реабілітації, а також і гості – студенти Гуманітарно-педагогічної академії, що завітали на це веселе та радісне святкування.

Свято пройшло дуже емоційно та цікаво. Усі учасники концертної програми проявили свої театральні та творчі здібності, отримали масу позитивних емоцій, вражень та нагород.

Заключною частиною свята стала молитва за бійців Української армії, які відвойовують нашу неподільну єдину Україну.