12 09 2014
Категорія: Соціальні проекти

Долучайтесь до програми «Добрик-Всесвіт»


Шановні колеги!

Міжфракційне депутатське об’єднання Верховної Ради України по сприянню здійсненню програми «Добрик-Всесвіт», громадська організація «Добрик крокує планетою» запрошують Вас до співробітництва, участі в здійсненні та використанні потенціалу програм «Добрик-Всесвіт», «Добрик: Мільярд доларів США в бюджет України», «Добрик: Україні – двісті тисяч робочих міць» (лист від 05 серпня 2014 року № 2014-08/5-3).

Головна мета програми «Добрик-Всесвіт» – це проведення міжнародних, всеукраїнських конкурсів олімпіад, випуск журналів, казок, теле-відео-аудіо продукції, іграшок, фільмів, мультфільмів, товарів із символікою «Добрик», здійснення соціальних проектів.

Зазначена програма здійснюється з метою профілактики дитячого алкоголізму, паління, наркоманії, підвищення рівня культури, гідності підростаючого покоління та реалізується за наступними напрямками: дитячі малюнки, картини «Добрик крокує планетою»; вироби, товари, сувеніри з символіками Добрика і Добрички; вироби, товари, сувеніри з символіками Добрика і Добрички (з вторинної сировини, сміття); вишивки з символіками Добрика і Добрички; творчі розповіді дітей про випадки, пов’язані з Добром, Добриком; Добрик – друг ДАІ, всіх дітей; казки, оповідання, пісні, гімни про Добрика і Добричку та ін.

Запропонована програма побудована на принципах виховання молодих громадян України на загальнолюдських цінностях: добра, любові, поваги до старшого покоління і передбачає організацію роботи з дітьми.

До реалізації програми приєдналися різні регіони України.

За детальною інформацією звертайтеся на сайти: http://dobrik.at.ua, http://dobrik.org. Контактні тел.: (044) 360-96-39; 067-402-34-91, електронна пошта: dobrykk@gmail.com.