05 09 2014
Категорія: Соціальна політика

"Нові механізми соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги"


5 вересня 2014 року на базі Центру відбувся міжобласний семінар "Нові механізми соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги". Учасниками семінару стали працівники обласних департаментів та районних управлінь соціального захисту населення Чернівецької, Вінницької та Хмельницької областей.

Із вступним словом до учасників семінару звернувся директор Центру Баюк М.І.
З особливостями надання компенсацій додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги ознайомив слухачів Левицький Антон Антонович, консультант проекту US AID "Муніципальна енергетична реформа в Україні".

Про основні положення Порядку призначення і надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги вела мову Голубенко Тетяна Григорівна, заступник директора Департаменту державного соціального захисту Мінсоцполітики.
Хлань Людмила Вікторівна, заступник завідувача відділу ДП "Інформаційно-обчислювальний центр" детальніше розповіла про програмні засоби автоматизації призначення і надання компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг.
Розглядалися і інші важливі питання соціального захисту населення.