13 08 2014
Категорія: Накази Департаменту

НАКАЗ від 06.08.2014№92/н


Н А К А З

06.08.2014                                м. Хмельницький                         № 92/н

 

Про забезпечення оповіщення

та надання оперативної інформації

про виникнення надзвичайних

ситуацій по установах

соціальної сфери області

 

З метою забезпечення  належного рівня готовності установ галузі щодо запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного, природного та воєнного характеру та відповідно до листа Міністерства соціальної політики України від 17.07.2014 №7806/0/14-14/011 «Про впорядкування системи оповіщення та надання оперативної інформації Міністерству соціальної політики України про виникнення надзвичайних ситуацій»,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Призначити КОГУТА Юрія Леонідовича, начальника відділу державної експертизи умов праці та соціально-трудових відносин управління праці та зайнятості населення, та МАМРЕГУ Наталію Олександрівну, начальника відділу організації діяльності стаціонарних установ та надання соціальних послуг управління фінансів, організації діяльності стаціонарних установ та господарської діяльності Департаменту соціального захисту населення обласної державної  адміністрації (далі – відповідальні особи) відповідальними за отримання, узагальнення та подання Міністерству соціальної політики України інформації про випадки надзвичайних ситуацій, їх наслідки та вжиті заходи по установах соціальної сфери області.
  2. Директорам будинків-інтернатів, територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), центрів соціальної реабілітації дітей-інвалідів, у разі виникнення в установах надзвичайних ситуацій (пожежа, повінь, руйнування, масові отруєння, інфекційні захворювання, пошкодження систем життєзабезпечення об’єктів, випадки кримінального, трагічного та іншого характеру) забезпечити:

2.1. Оперативне реагування на надзвичайні ситуації та сприяння відповідним територіальним підрозділам та службам Державної служби надзвичайних ситуацій та Міністерства внутрішніх справ України, дільничним інспекторам, організаціям житлово-комунального господарства, обленерго та службам газу, медичним установам у проведенні аварійно-рятувальних та відновлювальних робіт, забезпеченні охорони громадського порядку та систем життєзабезпечення на об’єктах, наданні медичної допомоги персоналу та підопічним.

2.2. Інформування відповідальних осіб Департаменту соціального захисту населення обласної державної  адміністрації не пізніше, ніж за одну годину після виникнення надзвичайних ситуацій, їх наслідки та вжиті заходи у робочий час по телефонах 65-04-31 (068-1721414), 75-20-94 (067-8124673), у неробочий час, вихідні та святкові дні цілодобово по телефонах 068-1721414,  067-8124673.

2.3. Під час телефонної розмови обов’язково надавати наступну інформацію: П.І.П. особи, яка надає інформацію, її посада, зміст події та її наслідки, які практичні заходи вжиті або плануються до здійснення, які посадові особи проінформовані про ситуацію, що склалася, контактні телефони для подальшого обміну оперативною інформацією.

  1. Відповідальним особам забезпечити інформування про вищезазначені випадки директора Департаменту та Міністерство соціальної політики України, в робочий час: 044-226-25-91 (помічники Міністра); в неробочий час, вихідні та святкові дні: 044-226-29-55 (оперативні чергові Міністерства).
  2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Директор Департаменту                                   С.Лукомська