24 06 2014
Категорія: Накази Департаменту

НАКАЗ №71/н/40н від 12.06.2014


Про затвердження Порядку фінансування видатків для встановлення телефонів інвалідам I і II групи за рахунок субвенції з обласного бюджету у 2014 році

 

У К Р А Ї Н А

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

 

У К Р А Ї Н А

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ФІНАНСІВ

 

 

НАКАЗ

 

12.06.2014                       Хмельницький                    № 71/н / 40н

 

Про затвердження Порядку

фінансування видатків

для встановлення телефонів

інвалідам I і II групи за рахунок

субвенції з обласного бюджету

у 2014 році

Зареєстровано

Головним управлінням юстиції

У Хмельницькій області

18 червня 2014 року за №28/1950

 

 

На підставі статті 22 Бюджетного кодексу України, рішення двадцятої сесії обласної ради від 14 лютого 2014 року № 1-20/2014 «Про обласний бюджет на 2014 рік», з метою соціального захисту інвалідів I та II груп,

НАКАЗУЄМО :

1. Затвердити Порядок фінансування видатків для встановлення телефонів інвалідам I і II групи за рахунок субвенції з обласного бюджету у 2014 році (додається).

2. Начальникам управлінь фінансів і управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад організувати роботу щодо забезпечення виконання зазначеного Порядку.

3. Цей наказ набирає чинності після державної реєстрації в Головному управлінні юстиції у Хмельницькій області з моменту його оприлюднення.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника директора - начальника управління фінансів, організації роботи стаціонарних установ та господарської діяльності – головного бухгалтера Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Л.Гурину та начальника бюджетного управління Департаменту фінансів облдержадміністрації С.Ямчука.

 

Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації

 

_________________  С.Лукомська

 

Директор Департаменту фінансів облдержадміністрації

 

 

______________ С.Пенюшкевич

 

АРКУШ

погодження проекту наказу Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації та Департаменту фінансів Хмельницької обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку фінансування видатків для встановлення телефонів інвалідам I і II групи за рахунок субвенції з обласного бюджету у 2014 році»

ПОГОДЖЕНО:

 

Начальник Головного управління

Державної казначейської служби

України у Хмельницькій області

 

03.06.2014 ________підпис________         Г.Майхер

(дата)                                                                  (підпис)

 

 

Начальник Державної

фінансової інспекції

у Хмельницькій області

 

11.06.2014 _____(підпис)________         Л.Одинець

(дата)                                                                       (підпис)

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Департаменту соціального

захисту населення облдержадміністрації

та Департаменту фінансів

облдержадміністрації

12 червня 2014 року 71/н / 40н

 

Зареєстровано

Головним управлінням юстиції

у Хмельницькій області

18 червня 2014 року за №28/1950

 

ПОРЯДОК

фінансування видатків для встановлення телефонів інвалідам I і II групи за рахунок субвенції з обласного бюджету у 2014 році

 

1. Порядок фінансування видатків для встановлення телефонів інвалідам I і II групи за рахунок субвенції з обласного бюджету у 2014 році (далі – Порядок) визначає механізм фінансування видатків за рахунок субвенції з обласного бюджету на відшкодування витрат за телекомунікаційні послуги підприємствам зв’язку, що проводили встановлення телефонів інвалідам І і ІІ групи, які користуються даною пільгою на підставі Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні».

2. Департамент фінансів облдержадміністрації щорічно при формуванні обласного бюджету передбачає, залежно від загального ресурсу на фінансування видатків для встановлення телефонів інвалідам І і ІІ групи, субвенцію районним та міським (міст обласного значення) бюджетам пропорційно до чисельності осіб, які мають право на відповідну пільгу та перебувають на черзі у підприємствах зв’язку області.

3. Департамент фінансів облдержадміністрації перераховує субвенцію з обласного бюджету бюджетам районів та міст обласного значення відповідно до помісячного розпису асигнувань загального фонду обласного бюджету.

4. Головні розпорядники коштів щодо фінансування витрат на встановлення телефонів інвалідам І і ІІ групи районних та міських (міст обласного значення) бюджетів (далі - головні розпорядники коштів) визначаються рішенням про відповідні районні та міські (міст обласного значення) бюджети.

5. Фінансування витрат, пов’язаних із встановленням телефонів інвалідам І і ІІ групи, проводиться з відповідних місцевих бюджетів за рахунок субвенції з обласного бюджету.

6. Проведення усіх операцій з бюджетними коштами здійснюється відповідно до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23 серпня 2012 року №938, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 вересня 2012 року за № 1569/21881.

7. Виконані роботи (надані послуги) по встановленню телефонів, їх вартість оформлюються актами виконаних робіт, що підписуються двома сторонами, відповідно до договору про виконання робіт (надання послуг), укладеного між головним розпорядником коштів та підприємством зв'язку.

Головні розпорядники коштів здійснюють розрахунки з підприємствами зв'язку шляхом перерахування коштів на їх рахунки, відкриті в обслуговуючих банках, після подання в територіальні органи Державної казначейської служби України платіжних доручень, актів виконаних робіт (наданих послуг) або реєстрів актів виконаних робіт, договорів укладених між головними розпорядниками коштів та підприємствами зв’язку.

8. Тарифи вартості встановлення телефону визначаються згідно із Рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,  від 04 квітня 2013 року №196 «Про затвердження Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 квітня 2013 року за №623/23155.

9. Оперативний та бухгалтерський облік здійснюється головними розпорядниками коштів відповідно до діючого порядку організації бухгалтерського обліку.

10. Головні розпорядники коштів та підприємства зв’язку зобов’язані використовувати бюджетні кошти за цільовим призначенням відповідно до чинного законодавства.

11. Суми невикористаної за призначенням протягом бюджетного року субвенції перераховуються територіальними органами Державної казначейської служби України до обласного бюджету в передостанній день бюджетного року в установленому порядку.

12. Персональні дані осіб, отримані у зв’язку з реалізацією цього Порядку, збираються, обробляються та використовуються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

Заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації

_______________     Л.Гурина

 

Начальник бюджетного управління Департаменту фінансів облдержадміністрації

 

_______________    С.Ямчук