10 04 2014
Категорія: Соціальні проекти

ОГОЛОШЕННЯ про проведення у 2014 році конкурсу на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг у рамках обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки


Департамент соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації (далі – Департамент) оголошує у 2014 році конкурс на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг у рамках обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки (далі – конкурс).

Конкурс проводиться з метою залучення недержавних суб’єктів  до надання соціальних послуг із використанням  механізму соціального замовлення.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2013р. № 324 та наказу Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації № 39/н від 08.04.2014р. «Про конкурс із залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг».

УМОВИ КОНКУРСУ

У 2014 році конкурс на залучення недержавних суб’єктів до надання соціальних послуг оголошується для надання наступних соціальних послуг:

  • Послуга соціальної адаптації
  • Послуга соціальної інтеграції та реінтеграції
  • Послуга соціальної реабілітації
  • Соціальний супровід/ патронаж.

Обсяг, якісні та кількісні характеристики соціальних послуг, що є предметом соціального замовлення, додаються – Додаток 1.

ОБСЯГ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

До фінансування соціальних послуг в межах конкурсу залучаються кошти обласного бюджету в обсязі 95 тис. грн.

ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

1. До участі у конкурсі запрошуються недержавні юридичні особи, які відповідно до вимог чинного законодавства мають право надавати соціальні послуги на професійній основі, та відповідають критеріям діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2012р. № 1039.

2. Організації повинні мати:

2.1. Матеріально-технічну базу, необхідну для якісного надання соціальної послуги;

2.2. Кваліфікованих працівників, які повинні володіти спеціальними знаннями, уміннями і навичками, необхідними для професійної діяльності у сфері надання відповідних соціальних послуг;

2.3. Досвід роботи з надання соціальних послуг соціальній групі, визначеній умовами конкурсу, не менше одного року.

3. Організації не повинні

3.1. Перебувати у стадії припинення або визнані, в установленому порядку, банкрутами;

3.2. Мати порушення бюджетного законодавства у попередньому бюджетному періоді;

3.3. Майно організацій не повинно перебувати під арештом.

ПОРЯДОК ТА УМОВИ ПОДАННЯ КОНКУРСНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

1. Для участі у конкурсі недержавні суб’єкти, які виявили намір взяти участь у конкурсі, подають КОНКУРСНУ ПРОПОЗИЦІЮ:

-  складеною за формою, що додається (Додаток 2),

в чотирьох примірниках,

в окремому запечатаному конверті (зразок оформлення конверту –  Додаток 3).

УВАГА!!! Для кожної соціальної послуги повинна бути заповнена окрема конкурсна пропозиція. Приклад: якщо учасник конкурсу має намір надавати такі соціальні послуги: консультування та представництво інтересів, він повинен подати дві конкурсні пропозиції (одну – щодо надання соціальної послуги «консультування», іншу – «представництво інтересів»).

2. ДО КОНКУРСНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ учасники конкурсу ДОДАЮТЬ:

-  копію установчих документів;

-  баланс за попередній рік;

- довідку територіального органу Міндоходів про відсутність податкового боргу, видана не пізніше ніж за місяць до подання конкурсної пропозиції.

Повний комплект конкурсної документації в електронному та друкованому вигляді необхідно подати в: Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації за адресою: 29000, м.Хмельницький, майд. Незалежності, 1, кімн. № 105.

Усі документи, що складають друкований варіант конкурсної документації, мають бути пронумеровані та скріплені у папки.

Електронні копії документів, що складають конкурсну документацію, подаються на CD-диску (з розбірливо написаною на ярлику назвою претендента) разом із друкованим варіантом конкурсної документації.

Конкурсна документація не повертається учаснику конкурсу.

Конкурсна документація, надіслана факсом або електронною поштою, не розглядатиметься.

Форми документів, заповнені частково або без дотримання вимог, вважаються неприйнятними і до розгляду не допускаються.

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН приймання конкурсної документації 14 травня 2014 року (до 18.15 год.). Конкурсна документація подана після закінчення встановленого терміну не розглядатиметься.

Форму конкурсної пропозиції, вимоги до її оформлення та необхідні консультації можна отримати за адресою: м.Хмельницький, майдан Незалежності, 1, кімн. №105, щоденно, крім вихідних та святкових днів, з 9.00 до13.00 год., з 14.00 до 18.15 год.; електронною поштою: rc-km@rambler.ru.

Форма конкурсної пропозиції та вимоги до її оформлення містяться у даному оголошенні, а також розміщені в мережі Інтернет (на веб-сайті Департаменту) за адресою: http://hmsoczahist.com.ua/ (Розділ «Новини», підрозділ «Соціальні проекти»).

КОНКУРСНА КОМІСІЯ ОЦІНЮЄ конкурсні пропозиції за ТАКИМИ КРИТЕРІЯМИ:

1) відповідність діяльності учасника конкурсу критеріям діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги;

2) фінансовий стан учасника конкурсу, у тому числі наявність кредиторської заборгованості, можливість надання послуг за власний рахунок з вартісною оцінкою соціальних послуг, стан матеріально-технічної бази;

3) досвід учасника конкурсу у сфері надання соціальних послуг;

4) кваліфікація персоналу, який залучається до надання соціальної послуги, у тому числі наявність відповідної освіти та досвіду роботи;

5) планована кількість отримувачів соціальних послуг;

6) вартість соціальних послуг, соціальне замовлення яких передбачається здійснити.

Конкурсні пропозиції оцінюються за кожним з критеріїв за шкалою від 0 до 10 балів.

ОГОЛОШЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ КОНКУРСУ – після 22 травня 2014 року.

КОНТАКТИ

Контактною особою з питань заповнення конкурсної пропозиції (крім кошторису) є Савчук Катерина Анатоліївна, контактний тел.: (0382) 61-63-25, адреса електронної пошти: rc-km@rambler.ru.

Контактною особою з питань заповнення формування та заповнення кошторису є Гурина Лариса Іванівна, контактний тел.: (0382) 75-20-91.

Повний пакет документів Ви можете завантажити тут