14 02 2014
Категорія: Цікаве

День Валентина у Центрі реабілітації "Родинний затишок"


14 лютого 2014 р. в Центрі  реабілітації та тимчасового перебування  інвалідів з розумовою відсталістю  «Родинний затишок» відбулось свято до Дня  святого Валентина.

На свято завітали тематичні  персонажі – бог кохання Амур,  богиня кохання Афродита та янгол кохання. Вони принесли із собою кульки з завданнями для гостей. Розважальна програма продовжилася  презентацією та конкурсно-розважальними номерами.

Особливістю проведення свята була міні-театралізація із головними персонажами святкового дійства – Амуром, Афродитою та Янголом.

Апогеєм став процес вручення «валентинок» зі щирими побажаннями від ровесників та вручення святкових подарунків-солодощів для підопічних.

Словами привітання та настанови як завжди виступила директор Центру Корчинська А. П., яка підкреслила, що лише у взаємопідтримці, піклуванні та любові один до одного світ стане кращим.

Свято пройшло дуже емоційно, в піднесеному настрої  та цікаво. Працівники Центру допомогли підопічним проявити свої  театральні і   творчі  здібності. Разом з ними активно прийняли участь у всіх конкурсах та номерах святкової  програми. Усі  учасники свята отримали масу  емоцій, вражень та позитивної енергетики.

Підсумком свята для підопічних Центру реабілітації «Родинний затишок» була проведена дискотека та солодкий стіл.