09 10 2013
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Свято Осені в Центрі реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю «Родинний затишок»



08 жовтня 2013р. в Центрі реабілітації «Родинний затишок» відбулось Свято Осені. Цей захід був присвячений прекрасній порі, яка полонить серце  різнобарв’ям  квітів, плодів; яка п’янить голову легкими ароматами осіннього пожовклого листя; яка несе у собі багатство врожаю та щедрість матері.

З привітальним словом до організаторів, учасників та гостей свята звернулася директор Центру реабілітації Корчинська Антоніна Павлівна.

Цьогорічне Свято Осені у Центрі пройшло особливо цікаво та надзвичайно весело. Молоді люди з особливими потребами приймали активну участь у підготовці свята та в конкурсах і забавах які проходили під керівництвом фахівців Центру безпосередньо у день свята.

Концертно-розважальна програма складалась із театралізованого дійства, що включало в себе: Легенду про Осінь, вистави «Прихід синів-місяців», виставки «Осіння фантазія», а також різноманітних конкурсів та розваг.

Свято пройшло дуже емоційно та цікаво. Усі учасники концертної програми проявили свої театральні та творчі здібності, отримали масу позитивних емоцій, вражень та нагород.

Заключною частиною свята став солодкий стіл та святкова дискотека, які були організовані  підопічними та фахівцями Центру реабілітації.