24 01 2013
Категорія: Соціальні проекти

Програма підтримки проектів по наданню медико-соціальної допомоги жертвам нацистських переслідувань


Міжнародна громадська організація “Міжнародний фонд “Взаєморозуміння і толерантність”, м. Київ, оголошує конкурс проектів по програмі підтримки “Медико-соціальна допомога жертвам нацистських переслідувань”.

Кошти будуть виділені на проекти, спрямовані на покращення стану здоров’я, якості життя, а також на подолання почуття самотності та ізоляції, підвищення соціального статусу,  визнання досвіду та досягнень жертв нацистських переслідувань шляхом надання медичної, соціальної, побутової та психологічної допомоги, розвитку волонтерського руху серед молоді, діалогу між різними поколіннями людей, залучення людей похилого віку до активного суспільного життя.

Заявки приймаються від громадських, недержавних, релігійних установ та організацій, що працюють в Україні в інтересах літніх людей та зайняті соціальною та/або культурно-просвітницькою діяльністю (бажано такою, що охоплює різні покоління людей), а також такі, що співпрацюють з громадськими об’єднаннями.

Детальні умови

Форма заявки

Затвердження проектів здійснюється на конкурсній основі. Перевага надаватиметься проектам з частковим фінансуванням за рахунок власних коштів учасника конкурсу або коштів третьої сторони, залученої учасником до реалізації проекту.

Остаточний термін прийому заявок – 31 березня 2013 року.

Початок реалізації проектів – червень 2013 року.

Контакти

Джерело: Ресурсний центр "Гурт"