05 11 2012
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Відбулися урочисті збори та святковий концерт приурочений до Дня працівника соціальної сфери.


02 листопада 2012 року у приміщенні Будинку рад відбулися урочисті збори та святковий концерт приурочений до Дня  працівника соціальної сфери.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації В. Гаврішко привітав усіх працівників соціальної галузі області та зазначив:  Ваша благодійна праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла, допомагає у вирішенні соціальних проблем усіх тих, хто потребує турботи і підтримки.
Ваші доброта і щедрість зігрівають людей похилого віку, інвалідів, дітей-сиріт, безробітних, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім’ї.
Така повсякденна увага, підтримка і допомога є важливою складовою реалізації державної політики, у центрі якої людина, її права, інтереси та потреби.
Самовіддана праця, чуйне ставлення до людей, прагнення допомогти кожному знайти вихід з найскрутнішої ситуації, здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості – здобули Вам заслужену повагу всіх верств суспільства.

"Соціальними послугами користуються понад 50 тисяч непрацездатних громадян. Понад 55 тисяч одиноких непрацездатних громадян обслуговуються 1368 соціальними робітниками. Головним пріоритетом є наближення соціальних послуг до кожного потребуючого". Тільки в першому півріччі цього року в області відкрито три нових відділення соціально-медичних та побутових послуг, а до кінця року планується ще утворити в чотирьох районах. І такі відділення буде утворено у всіх районах області. В області функцінує 17 центрів реабілітації дітей-інвалідів, в яких обслуговується діти-інваліди та інваліди дитинства.

Також перший заступник голови облдержадміністрації кращим із кращих вручив Почесні Грамоти та Подяки голови облдержадміністрації.