12 10 2012
Категорія: Наради - семінари

10 років Городоцькому районному Центру ранньої соціальної реабілітації дітей - інвалідів


Справжнє родинне свято, 10-річчя з часу відкриття Городоцького районного Центру ран¬ньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів, зібрало 9 жовтня людей, які опікуються і працюють у цьому закладі, численних гостей, батьків.

На свято завітали голова районної державної адміністрації Володимир Вербановський, заступник голови райдержадміністрації Андрій Бельський, начальник Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, депутат обласної ради Світлана Лукомська, міський голова Володимир Поворозник, начальник відділу комунальної власності районної ради Сергій Літвінчук.

«З кожним днем ми докладаємо чимало зусиль задля покращення роботи у цьому потрібному закладі. Працівники Центру роблять усе, щоб їхні вихованці ставали розумнішими й розви¬вали свої таланти. Дякую усім, хто працює в цьому закладі, хто турбується про цих діток.

Райдержадміністрація, райрада, обласне та районне управління праці і соціального захисту населення намагається допомогти усім, чим можуть. І ця допомога надається щиро, бо ці діти заслуговують на найкраще», - сказав Володимир Вербановський, голова райдержадміністрації. Він передав для потреб Центру електроплитку, продукти харчування, та солодощі для дітей.

Цього дня звучало чимало вітань від гостей, батьків. Зокрема, з щирими вітаннями звернулися: Василь Карапазюк, директор Хмельницького відділення Фонду інвалідів, Анатолій Савчук, голова Хмельницького обласного товариства ВОІ "СОІУ", Галина Пятак, начальник управління праці і соціального захисту населення РДА. Також ювілярів віншували керівники районного відділу освіти, дошкільних та шкільних навчальних закладів, волонтери. Кожен із гостей на ювілей прийшов із подарунком

Колектив Центру, в особі його директора Любові Казмірчук, нагороджено грамотою Головного управління праці і соціального захисту населення ОДА, а профспілка працівників соціальної сфери відмітила Почесними грамотами активістів профспілкового руху.

Приємним сюрпризом для при¬сутніх стали виступи колишніх вихованців центру, які навчають¬ся у навчальних закладах міста: Юлі Бортняк, Крістіни Мерви та Володимира Лівандовського. Не можна було без хвилювання дивитися концертну програму, яку підготували вихованці та вихователі Центру - задушевні українські народні пісні, таночки, вірші були сповнені теплоти, ніжності та любові до оточуючих, до життя.

Джерело: Городоцька районна державна адміністрація