04 10 2012
Категорія: Наради - семінари

В "Родинному затишку" запрацювала майстерня з гончарства та свічковиливання



alt У центрі реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю “Родинний затишок” відкрили трудову майстерню. В урочистій обстановці стрічку перерізав заступник міського голови Григорій Давиденко.
"Я вітаю усіх присутніх із відкриттям трудової майстерні, ми вже давно мріяли про такий крок, адже політика міської влади є соціально спрямованою. Для того, щоб майстерня запрацювала керівництвом закладу було написано проект, з міського бюджету було виділено більше 60 тис. грн. і от сьогодні молоді люди, які проходять реабілітацію в "Родинному затишку" будуть займатися такими цікавими видами ремесел та виготовлятимуть вироби, які, я впевнений, здобуватимуть призові місця на різноманітних конкурсах", - сказав Григорій Михайлович.
Створення майстерні – це результат участі у проекті "Крок назустріч" при фінансовій підтримці Посольства Німеччини. За його результатами створено трудову майстерню і закуплено обладнання з свічковиливання та гончарної справи на суму 49 тис. грн. Також встановлено спеціальну піч.

alt alt
Реалізація проекту дасть можливість молодим інвалідам проходити курс повноцінної професійної та соціальної реабілітації.
Наступний крок міської влади це можливість цілодобового перебування дітей із вадами в цьому закладі.
Також вихованці реабілітаційного центру представили учасникам відкриття виставку власних робіт "Нашій творчості немає меж" та концертні номери.

Джерело: Хмельницька міська рада