19 09 2012
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

18 вересня 2012 року відбулося перше засідання новоствореної тристоронньої соціально-економічної ради.


18 вересня 2012 року, під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Гаврішка В. Д., відбулося перше засідання новоствореної тристоронньої соціально-економічної ради.
Як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації, Рада утворилася за спільним рішенням сторін для ведення соціального діалогу в області та є постійно діючим дорадчим, консультативним та узгоджувальним органом.
Відповідно до порядку денного, на засіданні Ради були підведені підсумки виконання регіональної угоди між Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Федерацією профспілок та Об’єднанням організацій роботодавців Хмельницької області у І півріччі 2012 року, розглянуто питання про пріоритетні напрямки розвитку економіки області та заходи по їх підтримці, затверджено загальний склад представників від сторін соціального діалогу у територіальній тристоронній соціально-економічній раді, секретаріат, регламент та план роботи Ради на IV квартал 2012 року, а також обрано головою Ради, терміном на один рік, Голову Федерації профспілок області, співголову ради - Харьковського Г. П.
Участь у засіданні Ради взяли начальники галузевих управлінь облдержадміністрації, представники відділення Національної служби посередництва і примирення в області, голови рад по координації діяльності профспілкових організацій в районах, профкомів, міськкомів та обкомів профспілок, члени правління Об’єднання організацій роботодавців області, представники засобів масової інформації.