09 08 2012
Категорія: Соціальні проекти

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг у рамках обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки


ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг у рамках обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки

 

Головне управління праці та соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації (далі – Головне управління) оголошує конкурс на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг у рамках обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки (далі – конкурс).

Конкурс проводиться з метою залучення недержавних організацій (установ, підприємств, організацій) до надання соціальних послуг із використанням  механізму соціального замовлення.

Конкурс проводиться відповідно до Правил організації та проведення конкурсу на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2004р. № 559 та наказу Головного управління № 77 від 07.08.2012р. «Про конкурс на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг».

 

КОНКУРСНЕ ЗАВДАННЯ

У 2012 році конкурс на залучення недержавних організацій до надання соціальних послуг оголошується для надання соціальної послуги: здійснення соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за місцем проживання (вдома) громадян похилого віку та інвалідів (в т.ч. інвалідів з розумовою відсталістю та психічними захворюваннями), які не здатні до самообслуговування та потребують стороннього догляду. Обсяг, якісні та кількісні характеристики даної соціальної послуги визначені конкурсним завданням, затвердженим наказом Головного управління № 77 від 07.08.2012р. (Додається – Додаток 1).

 

ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ (УЧАСНИКІВ) КОНКУРСУ

1. У конкурсі беруть участь підприємства, установи, організації (крім державних і комунальних спеціалізованих підприємств, установ та закладів соціального обслуговування) (далі-організації), які відповідно до вимог чинного законодавства мають право надавати соціальні послуги на професійній основі.

2. Організації не повинні:

2.1. Перебувати у стадії припинення або визнані, в установленому порядку, банкрутами;

2.2. Мати порушення бюджетного законодавства у попередньому бюджетному періоді;

2.3. Майно організацій не повинно перебувати під арештом.

3. Організації повинні мати:

3.1. Необхідну матеріально-технічну базу для якісного надання соціальної послуги;

3.2. Статус обласної та надавати соціальні послуги виключно на території Хмельницької області;

3.3. Кваліфікованих працівників, які повинні володіти спеціальними знаннями, уміннями і навичками, необхідними для професійної діяльності, та відповідати вимогам, передбаченим Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників (випуск 80 «Соціальні послуги»), затвердженим наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 14.20.2005 № 324 (із змінами і доповненнями).

3.4. Досвід роботи з надання соціальних послуг цільовій групі, визначеній в конкурсному завданні, не менше одного року.

 

ПЕРЕЛІК КОНКУРСНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Для участі у конкурсі організації подають конкурсну документацію, яка має бути підготовлена українською мовою і має містити:

  1. Заяву про участь у конкурсі, складеною за формою, що додається (Додаток 2);
  2. Копію документа, що засвідчує повноваження претендента;
  3. Копію паспорта керівника підприємства (установи, організації), яке бере участь у конкурсі;
  4. Довіреність на ім’я особи, яка представлятиме інтереси претендента під час проведення конкурсу;
  5. Нотаріально засвідчені копії засновницьких документів претендента;
  6. Копію останнього квартального податкового звіту;
  7. Аудиторський висновок про фінансовий стан претендента на перше число звітного місяця (для претендентів, обсяг конкурсної пропозиції яких  становить  суму,  еквівалентну 10 тис. євро і більше);
  8. Конкурсну пропозицію, складеною за формою, що додається (Додаток 3) (в окремому запечатаному конверті, в трьох примірниках).

УВАГА!!! Конкурсна пропозиція має подаватись в окремому запечатаному конверті). Зразок оформлення конверту:

Не відкривати до __ год. ____ хв. „ __” _____  2012 р.

Найменування учасника:

Код за ЄДРПОУ:

Адреса (місцезнаходження):

Телефон, факс, e-mail:


КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ

конкурс на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг у рамках обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки

 

Головне управління праці та соціального

захисту населення Хмельницької

обласної державної адміністрації

каб. 105, майд. Незалежності, 1,

29000, м. Хмельницький

Конверт повинен бути заклеєний та опечатаний відбитком печатки підприємства (установи, організації) в місцях склеювання.

 

ПОРЯДОК ТА УМОВИ ПОДАННЯ КОНКУРСНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Повний комплект конкурсної документації необхідно подати в Головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації за адресою: 29000, м.Хмельницький, майд. Незалежності, 1, кімн. № 105 в електронному та друкованому вигляді.

Усі документи, крім конкурсної пропозиції, що складають друкований варіант конкурсної документації, мають бути пронумеровані та скріплені у папки-швидкозшивачі.

Електронні копії документів, що складають конкурсну документацію, подаються на CD-диску (з розбірливо написаною на ярлику назвою претендента) разом із друкованим варіантом конкурсної документації.

Конкурсна документація не повертається претенденту.

Конкурсна документація, надіслана факсом або електронною поштою, не розглядатиметься.

Форми документів, заповнені частково або без дотримання вимог, вважаються неприйнятними і до розгляду не допускаються.

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН приймання конкурсної документації – 11 вересня 2012 року. Конкурсна документація подана після закінчення встановленого терміну не розглядатиметься.

КОНКУРСНА КОМІСІЯ ОЦІНЮЄ конкурсні пропозиції за ТАКИМИ КРИТЕРІЯМИ:

  • фінансовий стан претендента;
  • досвід надання соціальних послуг – кількість повних років роботи у сфері надання соціальних послуг.
  • рівень кваліфікації персоналу, який буде надавати відповідні послуги;
  • конкретизація показників соціальних послуг;
  • ціна соціальних послуг.

ОГОЛОШЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ КОНКУРСУ – орієнтовно після 11 вересня 2011 року.

Додаткову інформацію Ви можете отримати за тел.: (0382) 61-63-25 (контактна особа: Савчук Катерина Анатоліївна).