04 12 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

3 грудня 2018 року у приміщенні Городоцького районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю проведено захід «Цікаві батли»


3 грудня 2018 року у приміщенні Городоцького районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю проведено захід «Цікаві батли», присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю. Захід відбувся у вигляді змагань 3-ьох команд.

Перед початком змагань з вітальним словом до дітей звернувся В.Бабин, заступник голови Городоцької райдержадміністрації, Р.Райтаровський, заступник голови Городоцької районної ради, О.Бистрицька, керуюча справами Городоцької міської ради, В.Якубовський, помічник народного депутата України О. Гереги.

У змаганнях брали участь три команди: «Смайл» - ліцей №1, «Зоряні війни» - Центр  реабілітації, «Прометей» - ліцей №2. Усі учасники змагань на рівні показали свої здібності як із мистецтва танцю і пісні,  так і рівня інтелекту, спритності у спортивній розвазі. Компетентне журі  оцінювало кожен конкурс. Перемогла - дружба. Усім учасникам було вручено медалі за участь та спільний  кубок ДРУЖБИ.

У перервах між змаганнями усі присутні мали змогу помилуватись чудовими  виступами вихованців Городоцького Будинку дитячої творчості, учнів Городоцької початкової школи та Ліцею №2, колективу «Каскад» філіалу Городоцького міського Будинку культури, Джуліусва Мойя - волонтера Корпусу Миру.

Також усі присутні та учасники заходу долучились до загального флешмобу «Пусти добро у своє серце», сиволом якого були маленькі сердечка.