03 12 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Річниця створення Центру "Промінь надії"


3 грудня 2018 року в Білогірському районному центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Промінь надії»  відбувся  подвійний захід, присвячений відзначенню Міжнародного дня людей з особливими потребами та 14-та річниця від дня створення Центру.

На захід до наших дітей, аби вшанувати родини, які виховують дітей з особливими потребами  завітали з подарунками  голова районної держадміністрації – Р.П. Муляр, заступник голови Білогірської селищної ради – В. Поліщук, представник генерального директора ТОВ НВА «Перлина Поділля» - С. Мєдвєдєва, Благочинний Білогірського округу Української православної церкви –о. О. Теравський, начальник УСЗН Білогірської райдержадміністрації – Н. Кашперук, директор інклюзивно – ресурсного центру –            Н. Лосовська, вихованці Білогірського ліцею.

Це люди, які висловили найтепліші слова підтримки батькам дітей з особливими потребами, на долю яких випали нелегкі випробування, зазначивши, що вони є взірцем стійкості, мужності та незламності духу.

Для гостей заходу вихованцями Центру була підготовлена цікава концертна програма.

Подякувала усім, хто завітав на захід, директор БРЦКРОІ «Промінь надії» - Н.М.Укримська:  за чуйне ставлення до дітей з особливими потребами, за атмосферу доброзичливості, милосердя, постійну увагу і підтримку, та за вручені подарунки для потреб закладу, а також іграшки, необхідний наочний матеріал та солодощі для вихованців Центру. Директор підкреслила, що всі здобутки діяльності Центру - це результат щоденної, самовідданої праці спеціалістів – колективу однодумців, здатних на високому рівні вирішувати найскладніші завдання.