30 11 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Засідання круглого столу щодо питань співпраці соціального захисту та ЦРЛ


На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2018 року №587 «Порядок надання окремим категоріям осіб послуг із комплексної реабілітації (абілітації) в Городоцькому районному центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю відбулося засідання круглого столу щодо питань плідної співпраці соціального захисту та ЦРЛ.

У засіданні брали участь: Л.Конюшко – заступник головного лікаря  Городоцької ЦРЛ з експертизи тимчасової непрацездатності, Н.Тичка – заступник начальника управління соціального захисту населення Городоцької райдержадміністрації, Н.Шевченко - директор Городоцького районного територіального центру (надання соціальних послуг), І.Захарова - завідувач  відділенням «Віра в життя» по наближенню соціальних послуг до територіальної громади Городоцького району та м. Городка, Л.Казмірчук – директор Городоцького районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

В ході роботи було обговорено питання переліку документів, необхідних для організації реабілітаційного процесу. Акцентувалась увага на Виписці з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (Форма - №027/о), яка призначена для взаємообміну інформацією  для надання комплексних реабілітаційних (абілітаційних) послуг отримувачам для доповнення інформації, що міститься в індивідуальній програмі реабілітації. Також обговорювалось питання щодо заповнення ІПР для дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю, які досягли повноліття.