18 10 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Осінні забави в "Родинному затишку"


16 жовтня 2018 року до Центру реабілітації «Родинний затишок» під керівництвом декана дошкільної освіти Леоніди Пісоцької  завітали студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії  з керівником народного аматорського колективу «Подільські музики» Софією Пазій та концетрмейстером Олексієм Радецьким. Студенти представили для підопічних Центру чудову розважально-концертну програму присвячену неповторній порі року – Осені. Адже вона  знову завітала в Україну і вже другий місяць повноправно панує та змінює усе на свій лад. Ось зелені листочки стали жовтими. А то й зовсім червоними. Як тільки пролетить вітерець, листя вкриває землю, кружляючи в осінньому танці. Осінь — багата і щедра пора року. Її незрівнянні пахощі квітів, чудові смаки  різноманітних фруктів та овочів не порівняти ні з чим.

Підопічні Центру реабілітації мали можливість зустрітись та познайомитись  з самою Королевою Осені, її «помічниками» соковитими фруктами та овочами. Усі разом веселились, приймали участь у конкурсах та розвагах, співали та танцювали. Студенти майстерно проявили твої творчі та  артистичні таланти, толерантність до молоді з обмеженими можливостями. Кольорові костюми, піднесений настрій додали до свята особливої атмосфери. Всі почувалися, наче в справжній осінній казці. А разом співаючи про осінь, присутні могли пригадати найцікавіші моменти мальовничості пейзажів та багатства дарів осені. Всі присутні не тільки залюбки приймали участь у святі, а й почувалися справжніми артистами. Дівчата–студенти  порадували підопічних запальними циганськими танцями, мелодійно звучали пісні про осінь та сучасні українські пісні.

Особливим гостем став депутат міської ради Олександр Сидорук  разом з своїм помічником Людмилою Ковальською, які завітали до Центру з подарунками для підопічних. Олександр Володимирович  щиро привітав усіх присутніх зі святом, побажав усім успіху та здоров’я.

Свято Осені проходило в дружній, теплій атмосфері, у великому родинному колі. Директор Центру Антоніна Корчинська висловила багато теплих слів, найщиріших побажань, вручила подяки студентам за їх волонтерську діяльність, за піднесений настрій та подарунки.

Підопічні Центру щиро дякували студентам оплесками та запрошували знову у гості. Задоволеними залишились усі.