05 10 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Свято Осені в "Родинному затишку"


Осінь – полонить серце різнобарв’ям квітів, плодів, п’янить голову легкими ароматами осіннього пожовклого листя, несе у собі багатство врожаю та щедрість матері. Ця мальовнича пора року прикрасила все навкруги різними кольорами, золотом осіннього листя, червоними китицями горобини та краплинами шипшини.

Завітало свято Осені 4 жовтня 2018 року і до Центру реабілітації «Родинний затишок», де було організоване святкове дійство, присвячене чарівній та яскравій порі року. Скільки поетів освідчувались їй у коханні? Скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах? А вона кожного року знову і знову зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою!

Свята Осені підопічні Центру реабілітації чекають щороку із нетерпінням і зустрічають його із радістю на очах, з посмішками на обличчях та піднесеним настроєм.

У гості на свято завітали директор Хмельницького міського центру соціальної підтримки та адаптації Старцун Д.М. і голова Хмельницької обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Цюзік О.Д., який привітав усіх присутніх зі святом та побажав гарного настрою та процвітання.

Святково прикрашена зала, лагідна музыку зустрічали гостей, які завітали цього дня до Центру. Ще мить і на сцені з’явилася Осінь, розкидаючи довкола листя. Свято розпочалось. Одна за одною з’являються дійові особи: осінні місяці - Вересень, Жовтень, Листопад. Лунають пісні про осінь: «Золотава осінь», «Листопад», «Струни серця». У гроні намистин свята окрасою став і танець «Парасольки» під супровід пісні «Eric et Julien» з фільму «Игрушки».

А яке свято без конкурсів? Усі присутні відгадували загадки про осінні місяці, грали у гру «Перелітні та зимуючі птахи», «варили борщ», збирали врожай. Глядачі гучними оплесками зустрічали і проводжали зі сцени учасників театралізованого дійства «Ріпка на новий лад». Усі присутні отримали велику насолоду від святкової програми, а підопічні – задоволення від виступів, почуваючи себе справжніми артистами.

На завершення свята директор Центру реабілітації А.Корчинська привітала  учасників та гостей свята, побажала кожному робити добрі справи, допомагаючи та підтримуючи один одного.

Завершили свято Осені спільними фото та дискотекою.