03 10 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Майстер-клас у "Родинному затишку"


Гарною традицією є співпраця Центру реабілітації «Родинний затишок» з студентами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. З початком осені підопічні Центру з великим нетерпінням чекали нових зустрічей та майстер-класів із своїми друзями.

02.10.2018року під керівництвом декана факультету початкової освіти і філології Інни Петрівни Ящук  та доцента кафедри педагогіки Катерини Миколаївни  Біницької студенти групи ПП-31 провели майстер-клас для підопічних Центру реабілітації «Родинний затишок». «Хай завжди з нами буде наш талісман!» - під такою назвою пройшов майстер-клас по виготовленню талісманів із пластиліну. Підопічні з задоволенням виконували поставлені завдання, разом із студентами фантазували,  придумували свої талісмани та виготовляли  їх із пластиліну.

Провівши корисно та цікаво час, проявивши свою творчість та вміння, всі присутні отримали не лише веселий настрій та незабутні емоції, а й чудові власноруч виготовлені фігурки-талісманчики. У всіх вийшли дуже гарні вироби. Невеличку самостійно створену виставку талісманів продемонстрували своїм батькам, друзям, а також наостанок  всі разом зробили фото напам’ять.

Директор Центру А.Корчинська  та фахівці  щиро подякували за постійну співпрацю декану факультету початкової освіти та філології Інні Петрівні Ящук, за небайдужість та толерантне ставлення студентів до підопічних Центру і побажали усім творити добро, бути милосердними, співчутливими, доброзичливими. Адже все це так важливо у наш час.

Велика вдячність міському голові О.Симчишину за капітальний ремонт великої зали другого поверху Центру, де ми маємо можливість в комфортних умовах з великою кількістю учасників збиратися для проведення різноманітних заходів, розваг, круглів столів, семінарів тощо.