17 09 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Заходи у "Родинному затишку"


Осінь…Різнобарвна, розмаїта. Спочатку вона пишна, золотава й сонячна, а потім сумна, дощова, холодна. Листя на деревах постійно змінює свій колір, а згодом і зовсім опадає на землю, вистилаючи її м’яким килимом.

Восени з’являється чарівний острівець тепла й сонячної погоди, який називається бабиним літом. Його особлива прикраса – сріблясте тонке мереживо павутини, що блищить у кожному куточку.

І саме в цей період осені – бабиного літа – підопічні Центру реабілітації «Родинний затишок» разом з фахівцями та батьками 13.09.та 14.09.2018 року  проводили час на свіжому, теплому, осінньому повітрі у дендропарку. До походу діти та батьки готувалися заздалегідь, кожного дня все з більшим нетерпінням чекаючи цього відпочинку. Погода нам посприяла, і протягом всього тижня ці дні були найтеплішими та найбільш наповненими яскравим сонячним промінням.

Прийшовши до парку, було знайдено спеціально облаштоване затишне місце, де розстелили ковдри для відпочинку та почали готуватися до розпалювання вогнища, аби посмажити ковбаски. Усі допомагали, збирали дрібненькі сухі гілочки, і, коли бачили, що вогонь по-троху розпалюється, раділи досягнутому. Між готуванням їжі на вогні, усі бажаючі мали можливість пройтися галявинками, встеленими листям, пограти в ігри на свіжому повітрі та пофотографуватися з друзями й батьками, адже настрій був піднесеним, радісним і хотілось закарбувати ці моменти аби переглядати теплі фото у холодні, дощові дні, згадуючи те осіннє тепло, яким з нами ділиться природа…

Цей похід для підопічних Центру був особливий – вони знаходились в колі своїх друзів, родичів, фахівців та мали можливість поспілкуватися із здоровими, повноцінними людьми. Таким чином ми показуємо суспільству, що такі особливі люди є в нашому місті. Директор Центру реабілітації «Родинний затишок» Антоніна Корчинська вдячна фахівцям за плідну працю, якою вони соціалізують різноманітними заходами підопічних в суспільство.