22 06 2018
Категорія: Цікаве

10 річчя відділення «Віра в життя» Городоцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).


 

20 червня 2018 року відбулося святкування 10 річчя відділення «Віра в життя» Городоцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Привітати зі святом завітало керівництво області – голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, Перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, керівництво Городоцького району та інші поважні гості.

Зустрічали усіх запашним короваєм.

У день народження відділення грамотами та цінними подарунками було відзначено працівників за багаторічну, сумлінну працю.

Ювілей дозволяє сміливо стверджувати, що спільними зусиллями і відповідальним ставленням до роботи, Городоцькому районному територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) вдалося здобути повагу і добре ставлення з боку клієнтів центру та колег по роботі.