17 05 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Святкування Дня Матері в Центрі реабілітації «Родинний затишок»


Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято - День Матері. Слово "мати", "мамо", "матуся" завжди асоціюється у нас з любов'ю, добротою, ласкою. Мати - найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, це єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов'ю.У день вшанування матерів варто зупинити на мить шалений ритм життя і задуматися, чи не забули ми раптом про свою найдорожчу у світі людину. Свято Матері є  своєрідним  жестом подяки, поваги до матері.

Особливе свято відбулось  16 травня 2018 року в Центрі реабілітації «Родинний затишок». А особливе  тому, що підопічні разом із фахівцями ретельно більше місяця готувалися до виступу, адже вони так хотіли побачити в очах своїх мам гордість за них та їхні успіхи. На свято завітали довгоочікувані гості - заступник  начальника управління праці та соціального захисту Костенецька В.С., головні спеціалісти відділу організації діяльності стаціонарних установ та надання соціальних послуг Лютовська Т. М. та Парацій О.В., священик Хмельницької Української православної церкви, які також привітали всіх присутніх.

Директор Центру Антоніна Павлівна Корчинська виступила з привітальними словами для усіх присутніх мам,  та зазначила, що любов матері - основа і джерело життя. Адже мама - це та стіна, той фундамент, підтримка, які дають змогу встояти, втриматись. Ніхто так не порадіє і не поплаче з нами, як мама. Вона - сонце й небо. Адже саме мати дає життя і веде по життю.

 

Свою любов та повагу до матерів  підопічні намагалися передати в кожному слові, в кожній пісні, у кожному русі. Тут звучали слова вдячності і  трепетної любові, та не тільки сльози розчулення блищали на очах присутніх, позитивний настрій та щирий сміх забезпечили веселі танці. А святково прикрашена зала Центру реабілітації «Родинний затишок» була наповнена теплом та ласкою усміхнених поглядів матерів, чистотою та щирістю глядацьких емоцій. На завершення свята підопічні Центру приготували своїми  руками вітальні листівки  мамам та запросили їх на танок, який розчулив до сліз кожну маму.