14 05 2012
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Зареєстровано Наказ Головного управління та Головногго фінансового управління облдержадміністрації від 23.04.2012 №40/21


 

У К Р А Ї Н А

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ

РАЦІ ТА СОЦІАЛьНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

У К Р А Ї Н А

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ГОЛОВНЕ ФІНАНСОВЕ УПРАВЛІНН

НАКАЗ

23.04.2012 40 / 21

м. Хмельницький

Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для виплати грошової компенсації, повернення майна або відшкодування його вартості реабілітованим громадянам або їхнім спадкоємцям

Зареєстровано

Головним управлінням юстиції

у Хмельницькій області

08 травня 2012 року за №56/1792

 

На підставі статті 22 Бюджетного Кодексу України, статті 5 Закону України «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», Положення про порядок виплати грошової компенсації, повернення майна або відшкодування його вартості реабілітованим громадянам або їхнім спадкоємцям, затвердженого постановою Кабінету  Міністрів УРСР від  24 червня 1991 року № 48 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1993 року № 112),  рішення восьмої позачергової сесії обласної ради від 29 грудня 2011 року №1-8/2011 «Про обласний бюджет на 2012 рік», з метою цільового та ефективного використання коштів обласного бюджету,

НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету для виплати грошової компенсації, повернення майна або відшкодування його вартості реабілітованим громадянам або їхнім спадкоємцям (додається).

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Головного управління праці та соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації та Головного фінансового управління Хмельницької обласної державної адміністрації від 22.09.2011 року №82/54 «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для виплати грошової компенсації, повернення майна або відшкодування його вартості реабілітованим громадянам або їхнім спадкоємцям», зареєстрований в Головному управлінні юстиції у Хмельницькій області 28 вересня 2011 року за №132/1711.

3. Цей наказ набирає чинності через 10 днів з дати його державної реєстрації у Головному управлінні юстиції у Хмельницькій області, але не раніше дня його оприлюднення.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації  О.Вишпольську та начальника бюджетного управління Головного фінансового управління облдержадміністрації С.Ямчука.

 

Начальник Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації

______________  С.Лукомська

 

Заступник начальника Головного фінансового управління облдержадміністрації

_________________     В.Зозуля

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Головного управління праці

та соціального захисту населення

облдержадміністрації та Головного

фінансового управління облдержадміністрації

23.04.201240/21

 

Зареєстровано

Головним управлінням юстиції

у Хмельницькій області

08 травня 2012 року за №56/1792

 

ПОРЯДОК

використання коштів обласного бюджету для виплати грошової

компенсації, повернення майна або відшкодування його вартості

реабілітованим громадянам або їхнім спадкоємцям

 

1. Порядок використання коштів обласного бюджету для виплати грошової компенсації, повернення майна або відшкодування його вартості реабілітованим громадянам або їхнім спадкоємцям (далі – Порядок), розроблено з метою цільового та ефективного використання коштів обласного бюджету.

2. Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених в обласному бюджеті (далі – бюджетні кошти) за кодом функціональної класифікації видатків 090403 «Виплата компенсації реабілітованим».

3. Головним розпорядником бюджетних коштів для виплати грошової компенсації, повернення майна або відшкодування його вартості реабілітованим громадянам або їхнім спадкоємцям (далі – компенсація), відповідно до рішення восьмої позачергової сесії обласної ради від 29 грудня 2011 року №1-8/2011 «Про обласний бюджет на 2012 рік», є Головне управління праці та соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації (далі – головний розпорядник коштів).

4. Компенсація виплачується на підставі таких документів:

а) рішення Комісії органу місцевого самоврядування з питань поновлення прав реабілітованих про виплату компенсації;

б) заяви від громадянина, реабілітованого відповідно до Закону України «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», або його спадкоємця (далі – одержувач компенсації) головному розпоряднику коштів, в якій зазначається, яким чином, відповідно до пункту 5 цього Порядку потрібно здійснювати виплату компенсації.

5. Виплата компенсації здійснюється головним розпорядником коштів шляхом перерахування коштів на особистий рахунок одержувача компенсації в установі банку (у разі наявності) або на поштові відділення за місцем проживання одержувача компенсації.

6. Для перерахування коштів на особистий рахунок одержувача компенсації в установі банку (у разі наявності)  або на поштові відділення за місцем проживання одержувача компенсації, головний розпорядник коштів подає до Головного управління Державної казначейської служби України у Хмельницькій області платіжне доручення та зведений реєстр виплати компенсації за формою, згідно з додатком.

7. Витрати головного розпорядника коштів на оплату послуг зв’язку (оплата поштового збору, знаків поштової оплати, конвертів), пов’язаних з виконанням ним функцій по наданню компенсації, здійснюються за рахунок коштів КЕКВ 1134 «Оплата послуг (крім комунальних)».

8. Оперативний і бухгалтерський облік використання коштів здійснюється відповідно до діючого порядку організації бухгалтерського обліку.

9. Персональні дані осіб, отримані у зв’язку з реалізацією цього Порядку, збираються, обробляються та використовуються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

Заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації

_______________О.Вишпольська

 

Начальник бюджетного управління Головного фінансового управління облдержадміністрації

 

_______________    С.Ямчук

 

Додаток

до  Порядку  використання коштів обласного

бюджету для виплати грошової

компенсації, повернення майна або

відшкодування його вартості реабілітованим

громадянам або їхнім спадкоємцям

 

Зведений реєстр

виплати грошової компенсації, повернення майна або відшкодування його вартості реабілітованим громадянам або їхнім спадкоємцям

№ п/п

П.І.Б. одержувача компенсації

Адреса одержувача компенсації

Порядок перерахування компенсації

Сума компенсації

№ поштового відділення

Банківські реквізити одержувача компенсації            ( № рахунку, МФО, назва банку )

Всього:

Начальник __________________ _______________________

(підпис)                                             (ініціали, прізвище)

 

Головний бухгалтер  _________________                   ______________________

(підпис)                                             (ініціали, прізвище)