25 04 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Виїзна семінар-нарада директорів реабілітаційних центрів для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю


24 квітня 2018 року, відповідно до Плану роботи Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації на ІІ квартал 2018 року відбулася виїзна семінар-нарада директорів реабілітаційних центрів для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю на тему «ДОСЯГНЕННЯ та ПЕРСПЕКТИВИ роботи реабілітаційних установ для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю Хмельницької області в рамках їх основної діяльності».

Семінар-нарада проведена на базі Нетішинського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, включаючи  візит до Шепетівського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Нараду відвідали очільники міст Шепетівка – М.Полодюк, Нетішина – О.Супрунюк  та начальники управлінь соціального захисту населення С.Білас та В.Склярук відповідно.

Від Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації у семінар-нараді прийняли участь Л.Гурина – заступник директора Департаменту, яка підкреслила, зокрема,  всю вагомість проведення заходу та роботи реабілітаційних установ у області в цілому, Н.Мамрега – начальник відділу стаціонарних установ та надання соціальних послуг та Т.Лютовська – головний  спеціаліст відділу стаціонарних установ та надання соціальних послуг.

Основні підсумки роботи установ за 2017-І квартал 2018 років підведено головним спеціалістом відділу стаціонарних установ та надання соціальних  послуг Т.Лютовською.

Під час наради роботу своїх установи презентували  керівники Нетішинського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, Шепетівського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів,

Білогірського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Промінь надії»

та Теофіпольського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Головна мета наради – обмін досвідом, знаннями в напрямку реабілітації осіб з інвалідністю та налагодження міцної співпраці між керівниками установ області задля досягнення кращих результатів роботи.