04 04 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Засідання Хмельницької обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення


Сьогодні, 04 березня 2018 року, о 10 годині в Хмельницькії обласній державній адміністрації відбулось засідання Хмельницької обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення під керівництвом голови обласної МКМР - заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації - Олійника Валерія Цезаровича.

Засідання розпочалось із вступного слова В. Олійника

На засіданні  піднімались питання реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту "Я МАЮ ПРАВО" у Хмельницькій області. З доповіддю виступив начальник Головного територіального управління юстиції в Хмельницькій області Худняк Віктор Анатолійович.

Про організацію соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей говорив начальник управління Департаменту соціального захисту населення у Хмельницькій області Гловацький Іван Іванович.

Стан проведення правової освіти в ОТГ: умови, проблеми та шляхи їх вирішення висвітлив заступник начальника Головного управління Національної поліції в області - полковник поліції Головань Валерій Павлович.

Головний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Фабро Наталія Вікторівна доповіла про роботу міських/районних МКМР з правової освіти населення та аналіз за результатами перевірок їх діяльності у 2017 році.

Засідання завершилось винесенням пропозицій учаниками засідання.