28 03 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Розваги у "Родинному затишку"


Найкращий подарунок для дитини – подорож в атмосферу казки з позитивними враженнями. Найкращий же дарунок для дорослих – бачити щасливі очі дітей, радісні обличчя та щирі дитячі усмішки, бо немає кращого на світі, коли радіють наші діти. А казка, мультики – це те, що зачаровує в ранньому дитинстві і не відпускає впродовж життя.

Ось і в дружньому колективі Центру реабілітації «Родинний затишок» сьогодні святкували день народження підопічної Центру Данільчук Ангеліни.

На свято були запрошені герої з мультфільму «Фіксики» Сімка та Нулик. Жвава ігрова форма проведення свята, вдало підібраний музичний супровід викликали море емоцій та вражень усіх присутніх на святі. Виступ героїв, їх акторська майстерність, гарний настрій, яскраві оригінальні костюми надали святу особливого незабутнього колориту.

Герої згуртували підопічних  у справжнісіньку казку, під енергійну музику всі брали участь у різноманітних конкурсах і виконували танцювальні рухи.

Директор Центру Антоніна Корчинська наголосила, що нашим підопічним вдома такі свята не влаштовують, більшість в сім’ях родичі не сприймають своїх хворих братиків та сестричок, тому  свята, які проходять у Центрі реабілітації «Родинний затишок» надихають наших підопічних на повноцінне життя, додаючи їм веселого настрою та бадьорості.

Завершенням  свята  був сюрприз для усіх присутніх – шоу мильних бульбашок, яке викликало непідробну радість і захоплення усіх підопічних. На згадку про  незвичайне свято  життєрадісні герої мультику подарували присутнім  спільні фото та веселу дискотеку. У всіх від проведеного свята залишилися позитивні емоції та піднесений настрій.