15 03 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Семінар-нарада з фахівцями структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів, які відповідають за опрацювання в електронному вигляді заяв для призначення соціальної допомоги при народження дитини


В семінарі-нараді прийняли учать керівники і фахівці Департаменту, комунального закладу "Хмельницького обласного центру з організації роботи з обробки інформації та фінансування соціальних програм", спеціалісти відділів структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів.

Зі вступним словом виступив заступник директора Департаменту соц захисту населення- М.М. Дідик.

Про зміни та доповнення до нормативно-правових актів, які регулюють порядок надання державних допомог у 2018 році звітував начальник управління соціальних гарантій, компенсацій, моніторингу пільгового забезпечення та у справах сім'ї - В.Д. Маруняк.

М.В. Василиків-головний державний соціальний інспектор відділу допомоги та реалізації сімейної політики- розкрила питання обробки, призначення та виплати державної допомоги при народжені дитини за заявами, які надійшли до структурних  підрозділів з питань соціального захисту населення з використанням електронного цифрового підпису.

Про правильність застосування програмного забезпечення для обробки, призначення та виплати державних допомог та житлових субсидій говорили І.О. Колмогоров-начальник відділу контролю за виплатою державних допомог, правового та інформаційного забезпечення та О.С. Василевський-провідний інженер-програміст відділу програмного та технічного забезпечення, С.О. Близнюк-заступник начальника відділу програмного забезпечення.

На заключення, відбулось обговорення проблемних питань та підведення підсумків роботи.