10 01 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Виїзний прийом громадян у Вереміївському будинку-інтернаті


10 січня відбувся виїзний прийом громадян у Вереміївському будинку-інтернаті для інвалідів та людей похилого віку.

Здійснили його представник Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Сергій Комаринський разом із першим заступником начальника Головного територіального управління юстиції Нелею Продан, керівником Хмельницького офісу МПР (Подільська правова ліга) Анастасією Площинською, та представниками Красилівського центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Карнась та Ігорем Мудь.

Під час спілкування громадяни отримали відповіді на запитання та допомогу щодо оформлення спадщини, отримання земельної ділянки, приватизації земель сільськогосподарського призначення, виплати пенсії дітям війни, виконання зобов’язання за договором позики, отримання пенсій у зв’язку із втратою годувальника тощо.

В основному питання виникають внаслідок необізнаності мешканців щодо своїх прав. Для більш детального ознайомлення розповсюдили довідкову літературу, а також запропонували свою допомогу у разі виникнення проблемних юридичних питань у будь-який час, адже юстиція завжди відкрита для людей!