03 01 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Новий рік у "Родинному затишку"


В Центрі реабілітації «Родинний затишок» 28 грудня 2017 року відбувся новорічний ранок для підопічних.

Молодь мала можливість грати улюблені ролі, перевтілитися в казкових героїв, водити хороводи навколо ялинки, співати, танцювати і отримувати подарунки від Діда Мороза і Снігурки.

Фахівці Центру намагалися подарувати для молоді з обмеженими можливостями справжню новорічну казку, підготувавши яскравий та емоційний новорічний сценарій, згідно якого, фахівці професійно перевтілились у чарівні новорічні образи і намагалися протягом усього свята наділити увагою та зарядити позитивним настроєм кожного підопічного та їх батьків.

Директор Центру Антоніна Павлівна Корчинська виступила з привітальними словами, щоб новорічний вечір додав гарного настрою не тільки учасникам, а й усім присутнім. У своїй промові підвела підсумки 2017 року і проговорила з великою надією плани на майбутній рік 2018, зосередивши увагу на спільній роботі, взаєморозумінні та взаємопідтримці один одного, адже мізерний вклад кожного – будує мрії, здійснює намічені плани, лише на користь молоді, яка потребує постійної підтримки та допомоги.

Новорічна пригода, якою розпочався вечір, заінтригувала усіх своєю таємничістю і бурхливістю розгортання подій. Усіх присутніх урочисто вітали такі новорічні й казкові персонажі як Дід Мороз, Снігуронька, Баба Яга, Ялинка, Сніжинки і Зима. Чарівні ведучі свята намагалися гідно представити кожен номер. Наші підопічні активно приймали участь у всіх номерах, конкурсах, а також проявили свої танцювальні вміння у номері - танець Сніжинок. Вишукані новорічні костюми, гарний настрій учасників і глядачів стали запорукою успіху.

На завершення свята виступили представники батьківського комітету, які висловили  через сльози щастя, керівництву Центру та фахівцям щиру подяку за сумлінну працю, за щоденне терпіння, розуміння їхньої батьківської болі, яку вони несуть кожного дня свого життя, за підтримку, за позитивні емоції, уміння і навички та щирі посмішки, які отримують їхні діти від професійного колективу з великим серцем та добром.

Завершальним етапом свята була новорічна дискотека, фотографування на пам'ять та привітання один одного.

Кожен присутній відчув радість, родинне тепло та отримав масу яскравих емоцій та  вражень.