20 10 2011
Категорія: Наради - семінари

Відбувся 1-й обласний фестиваль аматорського мистецтва "Струни душі"


19 жовтня Хмельницькою обласною організацією профспілок працівників соціальної сфери України та за підтримки Головного управління праці та соціального захисту населення обласної державної адміністрації організовано та проведено 1-й обласний фестиваль аматорського мистецтва "Струни душі" серед працівників соціальної сфери нашого регіону в різних жанрах.

Фестиваль проводився в наступних номінаціях: серед вокалістів і вокальних колективів, серед хорових колективів, у музичному, хореографічному, театральному й оригінальному жанрах, а також в образотворчому і прикладному мистецтві. Конкурси проходили за участю колективів установ соціального захисту Хмельницької області. Компетентним журі визначені переможці в кожному з жанрів. Переможці фестивалю були нагороджені дипломами, грамотами, пам'ятними подарунками і грошовими преміями.

Цього дня учасники фестивалю отримали подвійне задоволення. По-перше – від самих виступів та бурхливої реакції глядачів, по-друге – від грамот та подарунків, а глядачі, яких було надзвичайно багато, отримали можливість відчути яскраву палітру танців, музики та пісні, народних звичаїв і традицій.